Peter Vos

Peter Vos

Ik ben Peter Vos, geboren in 1965 te Ede, getrouwd en samen hebben we vier kinderen.

Vanaf mijn 8ste jaar woon ik naar volle tevredenheid in Zevenaar en sinds 2001 ben ik directeur/eigenaar van meerdere bedrijven in de softwarebranche en al sinds 1987 actief in allerlei verenigingen en besturen. 

“Het is een eer de lijst van VVD Zevenaar te mogen aanvoeren. Ik zie er naar uit om samen met de andere kandidaten weer volle energie en inzet te geven ten behoeve van onze inwoners, ondernemers en verenigingen. Natuurlijk geldt dat niet alleen in de aanloop van de verkiezingen maar zeker in de periode daarna. Er is veel te doen in onze gemeente. Woningbouw, het versterken van de economie én de aanpak van de infrastructuur. Daar maak ik me hard voor.” 

Nog steeds ben ik strijdvaardig. Strijdvaardig om een andere lokale politiek te gaan voeren. Politiek voor de inwoners, waarbij het beste uit de gemeente te halen is voor alle inwoners. 

Serieuze inspraak met de inwoners, op tijd en volledig inlichten van de inwoners, serieus de meningen van de andere partijen te laten meewegen. 

Idealiter kunnen komen tot een raadsakkoord waarbij er geen coalitie is maar alle ideeën van alle fracties serieus genomen word en er goede kwalitatieve wethouders zijn ongeacht van welke partij. Gekozen dus op hun kwaliteiten. Echte dualisme wat de democratie ten goede komt.

Openheid naar de inwoners. Eerlijke en gelijkwaardige beslissingen voor elke inwoner, ondernemer, vereniging of stichting en niet meten met twee maten.

Kernpunten voor mij zijn een goed economisch klimaat waar we kunnen werken, wonen en recreëren. Een goede infrastructuur zodat alle dorpen goed bereikbaar zijn zowel met asfalt als ook digitaal. Glasvezel is daarbij een belangrijk punt wat voor iedereen beschikbaar moet zijn. Een leefbare gemeente, waarbij ook een beroep gedaan word op de inwoners zelf. Een gemeente met Cultuur, Sport en samen zijn.


Concreet:

Een gemeente waar je goed en betaalbaar kunt wonen voor jong en oud

Een gemeente die klaar staat voor inwoners en waarbij de zorg op orde is

Een gemeente waarbij sport en cultuur belangrijk is

Een gemeente met een bloeiende lokale economie

Een gemeente met een veilige groene buurt en thuis

Een gemeente die slim omgaat met verduurzamen

Een gemeente die verstandige financiële keuzes maakt.Ik nodig eenieder dan ook graag uit om zijn of haar ideeën met mij te delen zodat ik ook weet wat er bij anderen speelt en/of wat hun mening is. U kunt mij vinden via twitter of op facebook . Natuurlijk kunt u mij ook een email sturen p.vos@raad.zevenaar.nl of telefonisch contacten via 0610223871.