Danny van Voorst

VVD Leden en betrokken inwoners van Zevenaar.

 

Graag stel ik mezelf aan jullie voor als commissielid samenleving bij de VVD  te Zevenaar. Mijn naam is Danny van Voorst, 42 jaar en geboren in Nijmegen.  Ik voel mij gepassioneerd om een bijdrage te leveren aan het welzijn en de ontwikkeling van onze gemeenschap.

Vanaf 2018 woon ik met heel veel plezier in Zevenaar. Sinds een aantal jaar ben ik Directeur / eigenaar van Duurzaam XL. Dit is een bedrijf actief in de duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Als commissielid samenleving zie ik het als mijn taak om actief bij te dragen aan het creƫren van een inclusieve en bloeiende samenleving. Mijn achtergrond en ervaring stelt me in staat om constructieve en doordachte bijdrage te leveren aan de uitdagingen en kansen waarmee onze gemeente wordt geconfronteerd.

 

Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en open communicatie . Mijn inzet is om beleid te ontwikkelen dat niet alleen effectief is, maar ook recht doet aan de wensen en behoeften van onze inwoners. Samen met de VVD fractieleden wil ik werken aan een toekomst waarin iedereen in Zevenaar de mogelijkheid heeft om zijn of haar volledige potentieel te bereiken. Laten we bouwen aan een gemeenschap die trots is op haar diversiteit, waar ondernemerschap wordt aangemoedigd en waarin we samen streven voor een hoogwaardige leefomgeving voor jong en oud.

 

Ik kijk erna uit met jullie samen te werken en Zevenaar nog sterker te maken!